DOMOTICA

LEEF ENERGIEZUINIGER

Een smart home wordt al maar populairder. Een Smart Home is een slimme woning die de meeste taken rond veiligheid, comfort en energie-efficiëntie volledig op zich neemt. Je bespaart jaarlijks meer dan 50.000 handelingen. Zo krijg je het enige terug dat onvervangbaar is: tijd!

Full domotica installatie

Een Full domotica installatie integreert naadloos verwarming, koeling, ventilatie, veiligheid, verlichting, screenen, poorten, audio en nog zoveel meer. Het systeem kan eenvoudig bediend en gecontroleerd worden vanaf elk mogelijke schakelaar, tablet, smartphone of PC en is steeds verder uitbreidbaar.

Meer comfort met minder energie op maat van uw gebouw

Wat is domotica?
Het koppelt alle technieken in een gebouw om bepaalde taken te automatiseren. Daarom wordt het ook weleens huisautomatisering genoemd.

Hoe werkt domotica?

De werking van een domoticasysteem is gebaseerd op een domotica controller; Dit toestel verbindt alle sensoren en actuatoren in een woning. Via software bepaalt u welke handelingen geactiveerd worden op basis van verschillende inputs, zoals een klik op een domoticaschakelaar, de activatie van een toestel of het tijdstip van de dag.

  • Deze modules vormen één enkel en eenvoudig geïntegreerd systeem in plaats van aparte stuuroplossingen.

  • Alle verschillende technieken binnen de woning of het gebouw worden naadloos met elkaar verbonden via een 2-draads bus kabel.

  • De communicatie tussen al deze technieken wordt aangestuurd door een slimme, centrale controller.

  • Niet enkel voor nieuwbouw

  • Met de huidige technologie kan er ook gewerkt worden met renovaties en kleine slimme aanpassingen

ONZE PARTNERS